BİLGİ AL
0
KVKK BİLGİLENDİRMESİ

Kişisel verileriniz, sanal mağazaya (www.netkuyumcu.com) üye olma aşamasında, sanal mağazadan üye olmadan sipariş gerçekleştirilmesi sürecinde, NET KUYUMCU'nun sunduğu ürün ve hizmetleri kullanmak için doğrudan NET KUYUMCU'ya ya da NET KUYUMCU'nun destek hizmeti aldığı kuruluşlar aracılığıyla yapmış olduğunuz başvurular esnasında, NET KUYUMCU'nun sahibi olduğu ya da hizmet aldığı çağrı merkeziyle yapılan görüşmelerde, ürün ve hizmet sözleşmeleri kurulurken, kendi bünyesinde ya da yetkilendirdiği firmalarca açılan mağazalarda, sertifikasyon ve ürün/hizmet garanti kayıtları esnasında toplanmaktadır.

Kişisel verileriniz, hizmet verilen kişi ya da kuruluşlarla, destek hizmeti alınan ya da alınması planlanan kişi ya da kuruluşlarla, yasal mevzuat gereği bilgi verilmesi zorunlu olan adli ya da resmi makamlarla paylaşılmaktadır.

Kişisel verilerinizin paylaşımıyla, ürün ve hizmetlerimizin güvenli bir şekilde kesintisiz olarak sunulabilmesi ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amaçlanmaktadır.

Kişisel verileriniz, ürün ve hizmetlerimizin sunulabilmesi, aldığınız/alacağınız ürün ve hizmetlere ilişkin tarafınızla iletişim kurulabilmesi, ürün/hizmet teklifi sunulabilmesi ve diğer pazarlama faaliyetlerinde kullanılması, yeni ürün çalışmaları, belirli kalite standardının sağlanması vb. amaçlarla işlenmektedir.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında;

(a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

(b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

(c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

(d) Yurtiçinde veya yurtdışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişi, kuruluş ya da resmi makamları öğrenebilme,

(e) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

(f) 6698 sayılı Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini isteme,

(g)  (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

(h) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

(i) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranması hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız bulunmaktadır.

Ticari Unvan: Net Kuyumculuk Ve Tekstil

MERSİS No: 2085881215000001

Ticaret Odası Sicil No:26410

Adres: Mimarsinan Mahallesi no:59 Efeler/AYDIN

Telefon: 0 542 443 89 69
ÜCRETSİZ KARGO
TÜM SİPARİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ SİGORTALI GÖNDERİM
TESLİMAT SÜRESİ
SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN KARGOLANIR
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256BIT SSL SERTİFİKASI İLE KORUMALI
İADE VE DEĞİŞİM
ÜCRETSİZ İADE VE DEĞİŞİM İMKANI